Cartofi cu pulpe de pui la cuptor

Aceasta reteta este foarte populara, si toata lumea o stie si o pregateste cu mare drag, asa ca eu m-am gandit sa o postez aici.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui (sau mai putine, sau mai multe)
  • 6 cartofi potriviti (sau cat doriti dvs)
  • 1 ceapa alba
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei
  • gogosari in otet
  • patrunjel verde

Preparare:

Curatam cartofii de coaja, si ii taiem felii mai mari un pic. Taiem ceapa solzisori si amestecam intr-un bol impreuna cu cartofii, adaugand putina sare, piper negru macinat si ulei. Pulpele le spalam bine si le condimentam tot cu sare, piper si ulei. Asezam toate ingredientele in tava si le acoperim cu o folie de aluminiu. Se da la cuptor pentru 30- 45 minute. Dupa vreo 30 minute,cand cartofii si pulpele sunt moi, se scoate folia de aluminiu, si lasam sa se rumeneasca asa in continuare.

Se scoate si se aranjeaza in farfurie, presurand deasupra cu patrunjel verde, asezonam cu gogosari in otet, sau orice alte muraturi va plac.

Pofta buna!

Comenteaza

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s