Papanasi cu smantana si miere:)

Astazi am facut papanasi, mi-au iesit super buni si sunt foarte usor de gatit, recomand:), va veti linge pe degetute!

Ingrediente:

  • 800 g. branza de vaci (mi-au iesit 8 gogosi)
  •  50 g. de zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 5 linguri rase de faina
  • 5 linguri de gris
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1 pumn de stafide inmuiate in coniac
  • smantana
  • miere/gem

 

Preparare:

Intr-un bol punem toate ingredientele si amestecam frumos. Iese o pasta grosuta, care se lipeste de degete, nu va speriati, asa trebuie sa fie

Pe masa de lucru punem putina faina, si turnam toata compozitia, o facem un rulor gros si taiem cu un cutit felii de vreo 2 cm. Facem o gaura in mijloc, sau iilasam ca atare, cum doriti.Daca optati pentru a le face gaura in mijloc, trebuie sa faceti si bilute mici, deasupra.

Punem o tigaie cu ulei la incins pe aragaz, si adaugam papanasii.

Dupa ce i-am prajit pe ambele parti, ii scoatem pe servetele de hartie absorbante si se servesc calde, cu smantana deasupra si miere sau gem.

Pofta buna!

Comenteaza

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s