Sos Bechamel

Acest sos este o baza pentru multe sosuri albe, fiind foarte usor de pregatit, se foloseste pentru lasagnia, legume, paste si carne.

Ingrediente:

  • 50 gr faina
  • 50 gr unt
  • 1/2 l lapte
  • sare, piper

Preparare:

Faina si untul se incalzesc intr-o tigaie, sau cratita, avand grija s anu se rumeneasca prea tare, dupa care se stinge cu laptele din dotare:). Eu am scris 1/2 l, dar poate sa mearga si mai mult, depinde cat de gros doriti sa fie sosul. La sfarsitul prepararii, dupa ce ati inchis aragazul, puteti adauga branza rasa, parmezan, cascaval ras, sau smantana, dupa gustul dvs si al retetei pe care doriti sa o faceti.

pofta buna!

Comenteaza

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s